Professionele hulp bij zorgverhuizing in Leeuwarden

Staat er een zorgverhuizing in Leeuwarden bij uw organisatie op de planning? Kies voor de hulp van Wolthuizen Stilma om u hierbij te laten helpen. Bij een zorgverhuizing in Leeuwarden zijn er tal van verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo wilt u de overlast voor uw cliënten tot een minimum beperken. Daarbij moeten medicijnen en andere medische hulpmiddelen veilig en onder de juiste omstandigheden naar de nieuwe locatie worden vervoerd. Iets wat vaak makkelijker lijkt, dan dat het in de praktijk is. Wolthuizen Stilma heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van zorgverhuizingen. Zo kunnen we u altijd een passende oplossing bieden!

Aanpak bij zorgverhuizing in Leeuwarden

Voordat we aan een zorgverhuizing in Leeuwarden beginnen, zullen we een uitgebreide inventarisatie maken van de te verhuizen inboedel. Op basis hiervan stellen we een plan op, waarmee we aan de verhuizing beginnen. Onze verhuizers hebben de beschikking over diverse hulpmiddelen, waarmee schade aan uw inboedel voorkomen kan worden. Ook is het hiermee mogelijk om de verschillende medische hulpmiddelen onder de juiste condities te vervoeren. Bij het opstellen van een verhuisplan staat het comfort van uw cliënten vanzelfsprekend voorop. Zij moeten zo minder mogelijk hinder ondervinden van de verhuizing naar een nieuwe locatie.

Advies bij een zorgverhuizing in Leeuwarden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bij een zorgverhuizing in Leeuwarden bieden? Of bent u benieuwd hoe we een zorgverhuizing voor uw zorginstelling aan zouden pakken? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wolthuizen Stilma voorziet u graag van advies. Hierbij vertrouwen we op de kennis en ervaring, die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)