Laat een schoolverhuizing in Leeuwarden door professionals uitvoeren

Een schoolverhuizing in Leeuwarden vergt een hele andere aanpak, dan een reguliere particuliere verhuizing. Zo bestaat de inboedel uit andere elementen, dient er rekening te worden gehouden met leerlingen en docenten van de school, enzovoorts. Het kan om deze redenen verstandig zijn om een schoolverhuizing in Leeuwarden over te laten aan de professionele verhuizers van Wolthuizen Stilma. Wij hebben een ruime ervaring in het overbrengen van de inboedel van scholen. Samen met u bekijken we op welke manier een schoolverhuizing het beste kan worden aangepakt, om de overlast tot een minimum te beperken.

Aanpak bij een schoolverhuizing in Leeuwarden

De vakantieperiodes zijn vanzelfsprekend de meest geschikte periodes voor het uitvoeren van een schoolverhuizing in Leeuwarden. Op dat moment zullen er geen kinderen of docenten aanwezig zijn, waardoor de overlast voor anderen beperkt is. Daarbij kan voor de vakanties begonnen worden aan het inpakken van de inboedel van de school. Hierbij is het belangrijk, dat de juiste spullen na de schoolverhuizing in Leeuwarden bij de juiste groepen terechtkomen. Wij helpen u graag bij het demonteren en monteren van meubels, het stevig en veilig inpakken van waardevolle en kwetsbare elementen van uw inboedel, enzovoorts. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Plan de schoolverhuizing in Leeuwarden van uw school

Staat er ook voor uw school een schoolverhuizing naar of vanuit Leeuwarden op de agenda? Zorg dat u deze verhuizing tijdig plant! Zo bent u ervan verzekerd, dat onze verhuizers u de gewenste hulp kunnen bieden. Ook vertellen we u graag meer over onze aanpak bij een schoolverhuizing in Leeuwarden. Neem contact met ons op, om u hierover te laten informeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)